Salien varaustilanteen näet kalenterista:
 
Meillä käy Smartum liikunta- ja kultturiseteli.

 

 
Tapahtumassa mukana:
 
 
 

Tähdet ovat nyt tanssineet Jyväskylässä. On kiitosten aika! Tanssi kuitenkin jatkuu kevään lyhytkursseilla, jonne ovat tervetulleita kaikki!
 
DanceStyle ry kiittää tapahtumasta paikalle saapunutta runsaslukuista yleisöä, kaikkia tukijoita ja tietysti kaikkia mahtavia kilpailijoita hienosta tanssitapahtumassa Jyväskylässä kauppakeskus Forumissa 5.-6.4.2013!
 
Iso kiitos kuuluu myös tapahtuman järjestelyissä auttaneille seuran jäsenille, jotka suurella työpanoksellaan mahdollistivat tällaisen tapahtuman järjestämisen.
 
Vielä kerran suuri KIITOS kaikille tapahtumassa mukana olleille ja mahtavalle yleisölle! Toivomme yhteistyömme jatkuvan kaikkien teidän kanssa!

 
DanceStyle ry järestää keväällä Tanssivat tähdet -tapahtuman innoittamana edullisia lyhytkursseja! Luvassa on kilpatanssia, zumbaa ja kahvakuulaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

 
Tässä ovat tähtioppilaat ja opettajat!
 
 
Vasemmalta: Tanssija Elsi Övermark oppilaanaan läänintaiteilija Pasi Saarinen, tanssija Jenny Castrén oppilaanaan jalkapalloilija Babatunde Wusu, kahvilayrittäjä Marjut Varjoranta opettajanaan tanssija Joona Leppisaari, Miss Jyväskylä Suvi Laakkonen opettajanaan tanssija Jyri Hoffrén sekä tanssija Henrik Nordman oppilaanaan kunnallispoliitikko Riitta Mäkinen.
 
 
Tanssitapahtuma on nyt ohi ja tuomariston suosikiksi pääsi kaupunginvaltuutettu Riitta Mäkinen parinaan tanssija Henrik Nordman.
Jokainen pari selvisi suorituksistaan hienosti ja opettajat ovat ylpeitä oppilaistaan. Harjoitteluaikaa oli vähän, mutta silti kaikki meni hienosti ja esityksistä tuli upeita!
Yhteistyössä
 
 
 
Sähköposti: toimisto (ät) dancestyle.fi              ©DanceStyle ry 2012